Taktik terbaik untuk freeroll tidak boleh bermain

freerolls

Seperti yang dapat ditebak oleh semua orang, pertandingan freeroll cukup popular di laman web poker. Sangat mudah untuk memahami populariti mereka – mereka PERCUMA. Peserta boleh mencuba nasib dan kemahiran tanpa sebarang kos dan berpeluang memenangi sejumlah wang.

Namun, saya tidak akan memberikan anda strategi terbaik mengenai cara bermain dan menang di freeroll. Sebagai gantinya, mega888 saya akan meyakinkan anda untuk TIDAK mengambil bahagian dalam pertandingan freeroll yang akan menjimatkan masa dan tenaga anda yang berharga!

ALASAN 1: FREEROLL MEMILIKI PEMBAYARAN SANGAT MISKIN

Pada pandangan pertama, mega888 laman web menawarkan freeroll dengan anggaran yang tinggi. Tetapi pada hakikatnya, anda perlu melihat pembayaran berbanding dengan jumlah pemain. Pada akhirnya, anda harus bersaing dengan 2000 atau lebih pemain untuk berpeluang memenangi beberapa dolar. Dan apa yang anda harapkan? Laman web poker memberikan wang secara percuma dan tujuannya adalah untuk membuat orang berhubung dan kemudian bermain dalam permainan tunai atau kejohanan.

ALASAN 2: TIDAK MENGHASILKAN ANDA SEBELUMNYA

Saya setuju, ada peluang untuk memenangkan sejumlah wang di freeroll, tetapi pasti tidak sesuai dengan masa anda. Biasanya memerlukan lebih kurang 3 jam atau lebih untuk menyelesaikan kejohanan freeroll dan peluang anda untuk menang sangat rendah. Anda sering dapat memperoleh lebih banyak wang dengan bermain dalam pertandingan beli yang sangat rendah daripada freeroll. Untuk pemain poker yang serius – masa adalah segalanya.

ALASAN 3: BERUNTUNG, BUKAN KEMAHIRAN

Sebilangan besar kemenangan freeroll berdasarkan kepada nasib dan bukan kemahiran. Oleh kerana tidak ada wang yang dipertaruhkan, pemain tidak begitu peduli dengan kedudukan akhir mereka. Sebilangan besar masa mereka keluar dengan kad yang baik dengan harapan dapat bertuah. Ada yang bernasib baik, ada yang tidak, tetapi ini adalah kaedah termudah untuk mengumpulkan mata yang cukup dalam jangka masa yang singkat.

ALASAN 4: TIDAK BENAR POKER

Banyak pemain pemula percaya bahawa “freerolls” adalah tempat terbaik untuk mencuba poker dan mempraktikkan kemahiran bermain mereka. Sebenarnya, ini mungkin tempat paling buruk untuk bermain dan berlatih. Oleh kerana tidak ada wang yang dipertaruhkan, kebanyakannya adalah pemain mengerikan yang tidak peduli dengan permainan ini. Anda hanya akan belajar taktik dan teknik yang tidak akan berfungsi dalam kejohanan poker sebenar yang mempertaruhkan wang sebenar. Oleh itu, anda hanya dapat meningkatkan kemahiran dengan sering bermain di freeroll.

Oleh itu, keluarlah dan bermain kejohanan dengan wang sebenar, walaupun hanya beberapa dolar atau kurang. Hanya dengan cara ini anda dapat mempelajari beberapa kemahiran, taktik poker sebenar dan mempunyai pemahaman yang lebih baik mengenai poker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *